Натуральна олiя кавунових кісточок холодного віджиму

Натуральна олiя кавунових кісточок холодного віджиму

На складі
Рейтинг:

На складі 195
195 грн.


Оплата Доставка
Знижка -10%
Знижка 15-35%
Подарунки до замовлення!

Олiю кавунових кісточок отримують з насіння кавуна методом холодного віджиму, що дозволяє максимально зберегти всі корисні та поживні речовини. Це масло застосовується в кулінарії і косметології, є абсолютно безпечним засобом для будь-якого типу шкіри. Зовні продукт являє собою в'язку рідину червоного або жовтуватого відтінку зі специфічним запахом.

  • За своїм складом схоже з мигдальним і гарбузовим. Воно містить велику кількість лінолевої кислоти (до 65%), олеїнової кислоти (до 25%), а також від 8 до 12% пальмітинової і стеаринової жирних кислот. Це робить масло чудовим пом'якшувальною засобом. Крім багатого жирнокислотного складу, масло кавуна включає цинк і селен, токофероли, бета-каротин, вітаміни С, PP, B, які активно живлять шкірні покриви і волосся.

Основою хімічного складу масла є жирні кислоти, і 60% з них складає лінолева. Вона незамінна для профілактики стенокардії і для харчування серцево-судинної системи. Благотворно діють і інші органічні кислоти, очищаючи кров'яні шляху від шкідливого холестерину, знижуючи тиск. Одна чайна ложка масла натщесерце вранці, яка приймається регулярно, допоможе вирішити проблеми хронічних закрепів.


У медичних цілях олiю використовують з метою:

  • профілактики ниркових захворювань і мінеральних відкладень в сечовивідної системі;
  • зниження запальних процесів внутрішніх органів та шкіри;
  • виведення рідини і отрут з організму;
  • поліпшення обмінних процесів;
  • для виведення гельмінтів;
  • покращує обмінні процеси в печінці.

Олiя має легку текстуру, добре розподіляється по поверхні, швидко вбирається. Воно може застосовуватися і всередину в лікувальних цілях, а в косметології надає наступну дію:

  • активно зволожує шкіру;
  • створюючи на шкірі найтоншу плівку, перешкоджає випаровуванню вологи;
  • захищає від несприятливих факторів зовнішнього середовища;
  • сприяє регенерації тканин;
  • зменшує вираженість зморшок за рахунок стимуляції вироблення колагену;
  • відновлює гідроліпідний бар'єр;
  • покращує еластичність шкіри;
  • зволожує волосся, не залишаючи жирної плівки;
  • запобігає появі лупи.

Олiя не закупорює пори, сприяє клітинному подиху, що не комедогенних. Навпаки, воно здатне регулювати вироблення шкірного сала. Добре підходить для жирної та комбінованої шкіри.


Застосовується в кулінарії, в медицині і в косметології. Його рекомендується вводити в наступні косметичні продукти:

  • креми для жирної і проблемної шкіри;
  • креми для в'янучої шкіри;
  • шампуні і бальзами для сухого волосся;
  • бальзами для губ;
  • мило.

З ефірною олією троянди має виражений антивіковий ефект, з ефірною олією шавлії і кедра регулює вироблення шкірного сала, з маслом ромашки активно пом'якшує.

  • Дозування становить від 1 до 100%, залежно від призначення засобу.

Зберігається тривалий час завдяки вмісту токоферолів. Для збереження використовуються темні і прохолодні місця.

  • Спосіб застосування: по 1 чайній ложці після їжі для загального зміцнення організму.

Упаковка: скляна пляшка 200 мл.

  • Не є лікарським засобом.
Игорь 2019-05-23 0 0

Куплений в цьому магазині: Ні

Переваги:

Свежие сроки годности

Масло с приятным вкусом и ароматом, добавляю в салаты и рекомендую применять масла холодного отжима для них.

Відповідь адміністратора:

Спасибо Игорь! Пишите, делитесь мнением и опытом, это важно для нас и наших покупателей.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!

Теги: кавунова олiя, олія холодного віджиму