Відгуки покупців і гостей Інтернет магазину Фіто

У будь-якому роді діяльності команді, яка працює в обраному напрямку, необхідна зворотній зв'язок зі своєю цільовою аудиторією. І це стосується не тільки побудови загального розуміння ефективності роботи, а й затребуваності зробленого праці. Незважаючи на те, що ми працюємо в телефонному режимі практично 14 годин на добу ніколи не буде зайвим зворотний контакт з нашими покупцями і у вигляді письмових відгуків. Завдяки відгукам ми можемо побачити які продукти і товари найбільше вам сподобалися, на скільки ефективно вирішили проблему.

Звичайно якщо брати до розгляду конкретний продукт, то результати його застосування можуть різнитися. У кожного з нас індивідуальний організм, який в одному випадку оздоровиться від препарату протягом місяця, а інший - зажадає комплексного підходу і тривалої профілактики або терапії. Ми намагаємося розширити ті лінії продуктів, які найбільш затребувані і надають 100% позитивний результат від застосування в найкоротші терміни. Потрібно розуміти, що при застосуванні будь-яких натуральних оздоровчих і косметичних засобів необхідно враховувати індивідуальну непереносимість природних компонентів.

Особливо це актуально при застосуванні інтенсивних косметичних засобів, що омолоджують, які потрібно застосовувати короткими курсами і вельми дозовано під уникнення алергії. Якщо вашою метою є не оздоровлення і зміцнення організму, а рішення серйозних проблем зі здоров'ям, то при виборі фіто-препарату керуйтеся рекомендаціями лікаря. Не займайтеся самолікуванням. Якщо ви шукайте якийсь конкретний продукт на сторінках нашого магазину і не знаходите його - обов'язково напишіть нам, ми будемо бачити якою продукцією необхідно розширити наш асортимент.

Нам буде приємно якщо в нашому магазині ви знайдете для себе все, що шукайте. За допомогою відгуків ми можемо побачити наші «вузькі» місця і поліпшити сервіс нашого магазину. Будь ласка частіше пишіть і діліться своїми враженнями від покупок. Ваші відгуки допоможуть іншим покупцям зробити більш точний і правильний вибір для себе.

Рейтинг магазину: 4.9 з 5

Ярослав Мельничок (Додано: 30.12.2019 17:12:46)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за швидке і якісне виконання замовлення. За ввічливість і привітність. З приходящим Новим роком і Різдвом Христовим !!! Процвітання Вам !!!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Ярослав, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Галина Шевченко (Додано: 22.07.2019 16:19:09)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Величезне Дякую за Вашу роботу! Швидка доставка, ввічливі консультанти, прекрасна продукція високої якості! Я тільки недавно, зовсім випадково, дізналася за Вашу продукцію. Тепер я Ваш покупець на довго. Сама беру і іншим рекомендую. Здоров'я Вам, і процвітання компанії!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Галина, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Людмила Мазур (Додано: 19.06.2019 10:48:08)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Магазин працює, як часи. Консультанти привітні, ввічливі. Товар якісний, недорогий. Рекомендую.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Людмила, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Александра Пилипенко (Додано: 22.05.2019 13:23:46)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Величезне дякую!!! Робота на вищому рівні. Швидко, якісно, упаковка надійна, продукція найсвіжіша. Дуже задоволена Вашим магазином. Буду рекомендувати знайомим і друзям. Успіхів і процвітання!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Александра, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Людмила (Додано: 21.05.2019 19:16:50)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за швидку доставку!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Людмила, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Леся (Додано: 11.05.2019 11:28:00)
Рейтинг: 5 з 5
Отримали посилочку. Велике спасибі. Дуже задоволена. У порівнянні з минулим роком _ все краще на відсотків 70_80 У подруги дитина хворіє і вона теж, прищеплює його всім чим може і з аптеки не вилазить !!! Мене не слухається. Сестру вдалося переконати, кунжутне їй взяла, посилання на сайт зробила. Ну про себе, чоловіка і малого_ слів немає. За рік тільки момент з оком і одне вірусне і то дуже швидко ... У мене вірусних і у чоловіка за рік немає взагалі Думаю якщо довго і на постійній основі пити, то буде ще краще. Спасибо большое, процвітання Вам!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Леся, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Елена (Додано: 30.04.2019 11:47:00)
Рейтинг: 5 з 5
Отримала посилку швидко, якісно. Спасибі Fito за відмінну роботу!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Елена, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Ольга (Додано: 25.04.2019 13:46:08)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 1
Доставка: 1
Хочу подякувати працівникам магазину за чітку і швидку роботу. Надсилають завжди продукцію зі свіжими термінами, добре упаковують. Багато знижок і акцій, Хороший магазин - рекомендую!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Ольга, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Анастасия (Додано: 29.03.2019 18:25:19)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую, відправили дуже швидко, все було в наявності. Всі таблетки прийшли "свіженькі", з датою випуску кілька днів тому.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Анастасия, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Юлiя (Додано: 28.03.2019 18:23:20)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Кілька років замовляю косметику і лікарські препарати в магазині Фіто і дуже задоволена! Тут дуже привітні продавці, завжди проконсультують, підкажуть. Відправка замовлення в той же день, посилочки добре надійно упаковані, що дуже важливо .Якість товарів і обслуговування завжди на вищому рівні!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Юлiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Валя (Додано: 25.03.2019 13:38:27)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дуже дякую за швидкий сервіс та за продукцію з дуже свіжими термінами придатності. Рекомендую цей магазин.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Валя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Нiна (Додано: 19.03.2019 10:37:06)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Для мене колектив складу та магазину - це можна сказати - члени сім'ї. На стільки приємно з дівчатками спілкуватися. Мені приділяю завжди час, все розкажуть, порадять, покажуть. Знайшла їх завдяки Миррі, цією косметикою користуюся багато років і часто купую новинки. Ось недавно купила бальзам Біо Спа, дуже задоволена результатом, як завжди. Колективу і магазину процвітання і вдячних покупців.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Нiна, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Веронiка (Додано: 12.03.2019 10:52:59)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Хочу залишити Вашому магазину свій позитивний відгук. Замовляю в магазині вдруге, дуже задоволена. Товар отримую швидко, відправляють в день замовлення. Спасибі за оперативність! Дуже важливий і приємний продавець. Хороших Вам покупців, успіхів і процвітання Вашому магазину!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Веронiка, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Лена (Додано: 01.11.2018 14:53:30)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Отлично,товар пришёл. Пользуюсь свечами композиция активована хорошо помогают.Магазин
Відповідь Адміністратора

Спасибо Лена, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания Ваше мнение. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Вiкторiя Рибка (Додано: 25.10.2018 10:23:17)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за оперативність, за великий вибір товару.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Вiкторiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Анастасiя (Додано: 23.10.2018 14:25:34)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую велике за то, що ви є! Дуже швидкий сервіс, великий вибір трав! Всі завжди свіже.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Анастасiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Александра (Додано: 08.10.2018 18:22:29)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Добрый день! Хочу сказать вам спасибо за отличную работу и сервис!!!
Відповідь Адміністратора

Спасибо Александра, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания Ваше мнение. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Валентина (Додано: 08.10.2018 18:19:51)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Користуюся фіто аптекою даного сервісу як постійний клієнт. Препарати, навіть рідкісні, завжди є в наявності, ефективність препаратів вищого рівня. І завжди радують ціни. Дякую за оперативність, ввічливість та чудовий асортимент! Приємно, що є такий сервіс на терині нашої країни.
Відповідь Адміністратора

Спасибі Валентина, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Юрий (Додано: 10.09.2018 21:59:42)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Прекрасный магазин. Качественный товар, адекватные цены, достойное обслуживание. Спасибо.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Юрий, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Артур Алексеевич (Додано: 10.09.2018 21:52:57)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Все очень вежливо , конструктивно и оперативно. Спасибо.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Артур Алексеевич, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Карина (Додано: 19.07.2018 14:40:50)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Обычно я звоню и делаю заказ на дом, как пиццу. Мне в течении одного-трех дней привозят заказ в удобное мне время.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Карина, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Ольга (Додано: 19.07.2018 14:39:56)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
У меня нет нареканий на работу магазина, всегда со мной учтиво общаются, могут даже под диктовку принять заказ. Магазин оперативный. Советую.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Ольга, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Елизавета (Додано: 19.07.2018 14:39:02)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Я в магазине делала только одну покупку пока что и очень переживала, чтобы мне выслали товар со свежими сроками. Так я узнала, что магазин работает напрямую с производителем и я получила заказ со сроком годности коктейля свежайшим, его выпустили всего неделю назад. Я довольна и рада, что нашла этот магазин.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Елизавета, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Рита (Додано: 19.07.2018 14:37:24)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Сейчас на просторах интернета так много всяких магазинов и я привыкла уже ими пользоваться, это быстро и удобно Конечно иногда страшно что-то покупать на мало-знакомых сайтах, и сделав в магазине Фито несколько заказов я бы хотела написать отзыв для тех, кто боится делать заказ. Этот магазин очень благонадежный, даже масло в стеклянных бутылках ко мне доехало в целости. Система работы тут такая - оплачиваешь заказ до 3 часов дня и как правило заказ отправляют в тот же день. Сайт работает оперативно. Я сервисом довольна.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Рита, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Показано з 1 по 24 із 32 (всього 2 сторінок)