Відгуки покупців і гостей Інтернет магазину Фіто

У будь-якому роді діяльності команді, яка працює в обраному напрямку, необхідна зворотній зв'язок зі своєю цільовою аудиторією. І це стосується не тільки побудови загального розуміння ефективності роботи, а й затребуваності зробленого праці. Незважаючи на те, що ми працюємо в телефонному режимі практично 14 годин на добу ніколи не буде зайвим зворотний контакт з нашими покупцями і у вигляді письмових відгуків. Завдяки відгукам ми можемо побачити які продукти і товари найбільше вам сподобалися, на скільки ефективно вирішили проблему.

Звичайно якщо брати до розгляду конкретний продукт, то результати його застосування можуть різнитися. У кожного з нас індивідуальний організм, який в одному випадку оздоровиться від препарату протягом місяця, а інший - зажадає комплексного підходу і тривалої профілактики або терапії. Ми намагаємося розширити ті лінії продуктів, які найбільш затребувані і надають 100% позитивний результат від застосування в найкоротші терміни. Потрібно розуміти, що при застосуванні будь-яких натуральних оздоровчих і косметичних засобів необхідно враховувати індивідуальну непереносимість природних компонентів.

Особливо це актуально при застосуванні інтенсивних косметичних засобів, що омолоджують, які потрібно застосовувати короткими курсами і вельми дозовано під уникнення алергії. Якщо вашою метою є не оздоровлення і зміцнення організму, а рішення серйозних проблем зі здоров'ям, то при виборі фіто-препарату керуйтеся рекомендаціями лікаря. Не займайтеся самолікуванням. Якщо ви шукайте якийсь конкретний продукт на сторінках нашого магазину і не знаходите його - обов'язково напишіть нам, ми будемо бачити якою продукцією необхідно розширити наш асортимент.

Нам буде приємно якщо в нашому магазині ви знайдете для себе все, що шукайте. За допомогою відгуків ми можемо побачити наші «вузькі» місця і поліпшити сервіс нашого магазину. Будь ласка частіше пишіть і діліться своїми враженнями від покупок. Ваші відгуки допоможуть іншим покупцям зробити більш точний і правильний вибір для себе.

Рейтинг магазину: 4.9 з 5

Оля (Додано: 30.08.2021 21:26:15)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Замовленням мега задоволена. Травичку замовляла вже багато де, але вперше така дбайлива, гарна, старанна упаковка. Все чітко підписано, запаковано дуже добре і красиво! Тільки тут знайшла усі трави, що мені були потрібні разом. Буду звертатися ще! Дякую!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Оля, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Велентина (Додано: 26.08.2021 12:47:43)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Нарешті в магазині з'явились спиртові настоянки, дуже їх чекала. Мені навіть сдається, що дія настоянок сильніша ніж таблеток. Особливо зручно те, що більш не потрібно їх готувати самостійно протягом двох тижнів. Додаю плюсик магазину за розширення асортименту.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Велентина, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Наталія Басараб (Додано: 21.02.2021 08:44:57)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Привіт) Отримала замовлення! Дуже дякую за оперативність і якість!! Все супер!!!).
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Наталія, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Татьяна (Додано: 06.04.2020 01:02:23)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Менопауза до мене прийшла , як кажуть , в повному комплекті. Я зайшла в інтернет , і почала по відгуках шукати препарати рослинного походження, так як звичайні препарати не допомогли і мають багато протипоказань. Так я знайшла відгук жінки( на жаль не запам'ятала ім'я), яка писала про препарат фітофорте при клімаксі, який виявився самим кращим на результат від інших препаратів. Я замовила цей препарат і разом з ним ще Релакс комплекс заспокійливий. Отримала дуже швидко і приймаю менше місяця , п'ю рано і ввечері по одній таблетці фітофорте і релаксу, і результат мене дуже радує, я стала краще спати , більше спокійна, а саме головне припливів майже немає, за день може бути один, ну два, тоді як раніше було через кожні півгодини. Дуже задоволена. Здоров'я всім. Аптека прекрасна,ціни супер!!! Молодці!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Тетяна, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Ярослав Мельничок (Додано: 30.12.2019 17:12:46)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за швидке і якісне виконання замовлення. За ввічливість і привітність. З приходящим Новим роком і Різдвом Христовим !!! Процвітання Вам !!!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Ярослав, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Галина Шевченко (Додано: 22.07.2019 16:19:09)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Величезне Дякую за Вашу роботу! Швидка доставка, ввічливі консультанти, прекрасна продукція високої якості! Я тільки недавно, зовсім випадково, дізналася за Вашу продукцію. Тепер я Ваш покупець на довго. Сама беру і іншим рекомендую. Здоров'я Вам, і процвітання компанії!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Галина, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Людмила Мазур (Додано: 19.06.2019 10:48:08)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Магазин працює, як часи. Консультанти привітні, ввічливі. Товар якісний, недорогий. Рекомендую.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Людмила, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Александра Пилипенко (Додано: 22.05.2019 13:23:46)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Величезне дякую!!! Робота на вищому рівні. Швидко, якісно, упаковка надійна, продукція найсвіжіша. Дуже задоволена Вашим магазином. Буду рекомендувати знайомим і друзям. Успіхів і процвітання!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Александра, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Людмила (Додано: 21.05.2019 19:16:50)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за швидку доставку!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Людмила, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Леся (Додано: 11.05.2019 11:28:00)
Рейтинг: 5 з 5
Отримали посилочку. Велике спасибі. Дуже задоволена. У порівнянні з минулим роком _ все краще на відсотків 70_80 У подруги дитина хворіє і вона теж, прищеплює його всім чим може і з аптеки не вилазить !!! Мене не слухається. Сестру вдалося переконати, кунжутне їй взяла, посилання на сайт зробила. Ну про себе, чоловіка і малого_ слів немає. За рік тільки момент з оком і одне вірусне і то дуже швидко ... У мене вірусних і у чоловіка за рік немає взагалі Думаю якщо довго і на постійній основі пити, то буде ще краще. Спасибо большое, процвітання Вам!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Леся, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Елена (Додано: 30.04.2019 11:47:00)
Рейтинг: 5 з 5
Отримала посилку швидко, якісно. Спасибі Fito за відмінну роботу!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Елена, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Ольга (Додано: 25.04.2019 13:46:08)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 1
Доставка: 1
Хочу подякувати працівникам магазину за чітку і швидку роботу. Надсилають завжди продукцію зі свіжими термінами, добре упаковують. Багато знижок і акцій, Хороший магазин - рекомендую!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Ольга, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Анастасия (Додано: 29.03.2019 18:25:19)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую, відправили дуже швидко, все було в наявності. Всі таблетки прийшли "свіженькі", з датою випуску кілька днів тому.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Анастасия, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Юлiя (Додано: 28.03.2019 18:23:20)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Кілька років замовляю косметику і лікарські препарати в магазині Фіто і дуже задоволена! Тут дуже привітні продавці, завжди проконсультують, підкажуть. Відправка замовлення в той же день, посилочки добре надійно упаковані, що дуже важливо .Якість товарів і обслуговування завжди на вищому рівні!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Юлiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Валя (Додано: 25.03.2019 13:38:27)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дуже дякую за швидкий сервіс та за продукцію з дуже свіжими термінами придатності. Рекомендую цей магазин.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Валя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Нiна (Додано: 19.03.2019 10:37:06)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Для мене колектив складу та магазину - це можна сказати - члени сім'ї. На стільки приємно з дівчатками спілкуватися. Мені приділяю завжди час, все розкажуть, порадять, покажуть. Знайшла їх завдяки Миррі, цією косметикою користуюся багато років і часто купую новинки. Ось недавно купила бальзам Біо Спа, дуже задоволена результатом, як завжди. Колективу і магазину процвітання і вдячних покупців.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Нiна, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Веронiка (Додано: 12.03.2019 10:52:59)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Хочу залишити Вашому магазину свій позитивний відгук. Замовляю в магазині вдруге, дуже задоволена. Товар отримую швидко, відправляють в день замовлення. Спасибі за оперативність! Дуже важливий і приємний продавець. Хороших Вам покупців, успіхів і процвітання Вашому магазину!
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Веронiка, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Лена (Додано: 01.11.2018 14:53:30)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Отлично,товар пришёл. Пользуюсь свечами композиция активована хорошо помогают.Магазин
Відповідь Адміністратора

Спасибо Лена, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания Ваше мнение. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Вiкторiя Рибка (Додано: 25.10.2018 10:23:17)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую за оперативність, за великий вибір товару.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Вiкторiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Анастасiя (Додано: 23.10.2018 14:25:34)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Дякую велике за то, що ви є! Дуже швидкий сервіс, великий вибір трав! Всі завжди свіже.
Відповідь Адміністратора

Дякуємо Анастасiя, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Александра (Додано: 08.10.2018 18:22:29)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Добрый день! Хочу сказать вам спасибо за отличную работу и сервис!!!
Відповідь Адміністратора

Спасибо Александра, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания Ваше мнение. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Валентина (Додано: 08.10.2018 18:19:51)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Користуюся фіто аптекою даного сервісу як постійний клієнт. Препарати, навіть рідкісні, завжди є в наявності, ефективність препаратів вищого рівня. І завжди радують ціни. Дякую за оперативність, ввічливість та чудовий асортимент! Приємно, що є такий сервіс на терині нашої країни.
Відповідь Адміністратора

Спасибі Валентина, що приділили нам час і залишили свій відгук. Завжди раді Вас вислухати, ми не залишимо без уваги побажання і докори. З повагою. Адміністратор інтернет магазину Фіто.

Юрий (Додано: 10.09.2018 21:59:42)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Прекрасный магазин. Качественный товар, адекватные цены, достойное обслуживание. Спасибо.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Юрий, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Артур Алексеевич (Додано: 10.09.2018 21:52:57)
Рейтинг: 5 з 5
Качество обслуживания: 5
Доставка: 5
Все очень вежливо , конструктивно и оперативно. Спасибо.
Відповідь Адміністратора

Спасибо Артур Алексеевич, что уделили нам время и оставили свой отзыв. Всегда рады Вас выслушать, мы не оставим без внимания пожелания и упрёки. С уважением. Администратор интернет магазина Фито.

Показано з 1 по 24 із 36 (всього 2 сторінок)