Очищення організму в домашніх умовах - Сезон ОСІНЬ

  • Очищення організму в домашніх умовах - Сезон ОСІНЬ

Осінь - час максимальної активності легких і кишечника. Цей період найбільш сприятливий для очищення і профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту і бронхолегеневої системи, а також для підвищення імунітету. У той же час восени ослаблена функція печінки і жовчного міхура. Тому народна медицина рекомендує восени підтримувати, живити і відновлювати ці органи.

  • ОЧИЩЕННЯ КИШЕЧНИКА

Очищення кишечника - це нормалізація видільних функцій, і додаткове введення мікронутрієнтів, корисних як для кишкової мікрофлори, так і для всього організму в цілому. У різних відділах травного тракту (порожнину рота, шлунок, кишечник) відбуваються найважливіші для організму процеси перетравлення і засвоєння їжі, виробляються вітаміни групи В і забезпечується видалення перероблених продуктів життєдіяльності. Евакуація відпрацьованих і баластних речовин, а також своєчасне видалення шлаків, залежить як від моторики (перистальтики) кишечника, так і від нормального стану і функціонування мікрофлори шлунково-кишкового тракту.
Кишкові Фітосорбент і пробіотики нормалізують моторику (перистальтику) кишечника, сприяють відновленню мікрофлори шлунково-кишкового тракту, покращують засвоєння вітамінів, макро- і мікроелементів з їжі, допомагають роботі інших органів травної системи, прискорюють виведення шкідливих для організму шлаків і токсинів. Ламінарія містить рослинні волокна, які покращують моторику кишечника, і забезпечує організм необхідними мікронутрієнтів і вітамінами. Розторопша захищає печінку і жовчовивідних систему від токсинів, сприяє відновленню печінки і роботі жовчного міхура, служить джерелом омега-6 і антиоксидантів.
Фітолакс Горобиновий, Кишковий фітосорбент нормофлору, Фітосорбент ПЕКТОЛІМФОФІТ, Клітковина ДЕТОКСАН-ЛЬОН, Пробіфіт з хітозаном, Пробіфіт з кальцієм, Біфонорм-плюс, Лактонорм-плюс

  • ОЧИЩЕННЯ ЛЕГЕНІВ

 Для підвищення захисних сил організму, профілактики респіраторних інфекцій та поліпшення роботи бронхолегеневої системи рекомендуємо провести курс очищення легенів. Курс буде корисний жителям мегаполісів, людям, які працюють в запилених і погано провітрюваних приміщеннях, "пасивним курцям" і всім тим, хто піклується про своє здоров'я.
Завдання очищення легенів - нормалізація функції дихальної системи, поліпшення вентиляції легенів, видалення з альвеол і бронхіол токсичних речовин. У періоди неблагополуччя (стан передхвороби, простудні та запальні захворювання) до цього додається видалення бактеріальних і вірусних токсинів (кашель з мокротою). При хронічних запальних захворюваннях бронхів і легенів кашель стає постійним (наприклад, хронічний «кашель курця»).
Бронхо-легеневі фітосбори покращують дихання, сприяють виведенню з легких токсичних речовин, застосовуються для профілактики респіраторних хвороб, зменшують спазм бронхів, сприяють розрідженню в'язкого бронхіального слизу, полегшують відкашлювання і відходження мокроти. Рослини-адаптогени вельми корисні для посилення адаптаційних можливостей, підвищення імунітету, профілактики гострих респіраторних захворювань і посилення антиоксидантного захисту.
Бронхіфіт противірусний, Евкаліптовий мікс, Фенугрек (Гуньба), Хвоя сосни, Люцерна
При схильності до застуд і поганий кровообіг (мерзнуть руки і ноги) корисно додати до даної схемою очищення легенів комплекс заліза з вітамінами. Залізо підсилює енергетику, підвищує стійкість до інфекцій і простуд, покращує газообмін і тканинне дихання, забезпечує організм залізом в органічній легкозасвоюваній формі. Залізо входить до складу гемоглобіну, міоглобіну, цитохромів, грає важливу роль в процесах виділення енергії, ферментативних реакціях, забезпеченні імунного захисту, а також в метаболізмі холестерину.
Залізо активне, Мідь активна

  • ХАРЧУВАННЯ.

У період найменшої активності печінки організму особливо необхідні вітаміни В1, В2, В6, В12 і С. Рекомендується дієта з збільшеним вмісту білка. Така дієта забезпечує максимальну функціональну розвантаження печінки, нормалізує жовчовиділення.
Їжа повинна бути багата ліпотропні речовинами, т. Е Речовинами, що перешкоджають жировому зміни печінки - сир, м'ясо, риба, яєчний білок.
Бажано збільшити прийом овочів і фруктів. Вони відрізняються низькою калорійністю, багаті корисними вуглеводами, вітамінами і мікроелементами, а також містять рослинну клітковину, яка покращує роботу кишечника.
Також корисну рослинну клітковину містять хліб з борошна грубого помелу, хліб з висівками, гречана, вівсяна і перлова каші. З жирів рекомендується переважно рослинне масло, а також сметана, вершкове масло, вершки (т. Е Легко засвоювані жири), які краще вживати разом з овочами.
Вміщені в рослинній олії і молочному жирі поліненасичені жирні кислоти (ліноленова, лінолева, арахідонова), сприятливо впливають на функції печінкових клітин і жировий обмін. Рослинна олія надає також хороший жовчогінний ефект.

Не рекомендуються жирні сорти м'яса (баранина, свинина, гуска, качка), тугоплавкі жири (сало, свинячий, яловичий, баранячий жир), жирні і смажені страви, консерви, ковбасні вироби, здобне тісто, міцні м'ясні і рибні бульйони.

25.07.2018 17:51:53
1
379

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!